Partner login
 

Netwerkbijeenkomst: Marketing en communicatie voor non-profit

 

Wij nodigen alle partners en toekomstige partners uit voor de tweede netwerkbijeenkomst van ons netwerk. De bijeenkomst zal staan in het teken van communicatie. 

Spreker op deze avond is Glyn Duijzer van Nilsson in Goes. Nilsson is één van de grote en meest gevraagde communicatiebureau's van Zeeland.

“Communicatiekunstenaars gebruiken hun creatief talent om de juiste boodschap op een effectieve manier over te brengen. Welke communicatievorm er ook wordt gebruikt, het gaat om het effect. Doelgericht, strategisch en creatief communiceren, dát is de kunst.” - Nilsson Goes

Glyn zal zijn presentatie houden over:

‘Marketing en communicatiekansen voor non-profit organisaties’.

Tijdens deze boeiende presentatie krijg je concrete informatie waar je wat mee kan binnen jouw eigen organisatie.

Maar natuurlijk is er ook daarna weer volop gelegenheid om in een gezellige sfeer met een hapje en een drankje met elkaar kennis te maken of bij te praten en te ontdekken wat andere partners voor uw organisatie zouden kunnen betekenen. Wij rekenen op uw komst en hopen dat ook deze netwerkbijeenkomst weer een succes zal zijn! U bent vrij om een introducé mee te nemen als u denkt dat dit een perfectie partner voor ons netwerk zal zijn!

Datum: Maandag 26 maart 2018
Tijd: 19.30 (tot uiterlijk 22.00 uur)
Locatie: Van der Valk in Goes
Kosten: GRATIS

Wilt u uw aanwezigheid aan ons kenbaar maken vóór 19 maart, dit in verband met de catering. Een mailtje naar info@lhbtnetwerkzeeland.nl met 'ja, ik ben er bij!' en het aantal personen is al voldoende ;)