Partner login
 

Nieuws & Agenda

 

LHBT Netwerk Zeeland organiseert regelmatig activiteiten en bijeenkomsten. De activiteiten worden op deze pagina bekend gemaakt.

Daarnaast treft u hier een overzicht aan van alle activiteiten die de partners van LHBT Netwerk Zeeland organiseren. Wilt u meer info over een activiteit of bijeenkomst? Kijk door wie het georganiseerd wordt en neem contact op. U kunt uiteraard ook zelf een activiteit op de agenda (laten) toevoegen.

 

Nieuws

Evangelische Roze Vieringen  

Evangelische Roze Vieringen

In tijden van crisis is het geloof voor vele een houvast. Maar hoe ga je daarmee om tijdens deze coronacrisis? Blijf je thuis of ga je toch op zondag naar de kerk? Evangelische Roze Vieringen Amsterdam heeft daar een passend antwoord op.

Lees meer

Wij zoeken een algemeen lid stuurgroep!  

Wij zoeken een algemeen lid stuurgroep!

Vind jij dat iedereen het recht heeft zichzelf te zijn en te houden van wie hij of zij zelf wil? Behoor jij tot of voel jij je verbonden met de LHBT-community in Zeeland en hou je van aanpakken? Wil je nieuwe mensen leren kennen, verbindingen maken en anderen ondersteunen? Word dan vrijwilliger bij het LHBT Netwerk Zeeland!

Lees meer

Transgender Gedenkdag 2020  

Transgender Gedenkdag 2020

Op Transgender Gedenkdag staan we stil bij de 350 transgender en genderdiverse mensen die dit jaar wereldwijd om het leven zijn gebracht. De Nationale Transgender Gedenkdag is dit jaar online te volgen in Zwolle en Amsterdam, op vrijdag 20 november. In Den Haag is een postercampagne gestart.

Lees meer

Webinar LHTBI  

Webinar LHTBI

‘Twijfel jij in je werk met cliënten die een andere geaardheid hebben? Of ontmoet jij mensen die worstelen met hun identiteit? Is het voor jou soms lastig; ‘Wat zeg ik wel, wat zeg ik niet’? ‘ Wat zijn de problemen die voorkomen bij de LHBTI’s’? ‘En wat betekenen die begrippen allemaal’? ‘Waar kan ik terecht als ik vragen heb’?

Lees meer

Nagenieten van de online talkshow en de vlogs?  

Nagenieten van de online talkshow en de vlogs?

Op 11 oktober hadden wij onze online talkshow en in de aanloop daar naartoe plaatsten wij iedere dag een vlog. Deze vlogs en de online talkshow waren vooralsnog enkel terug te kijken op onze Facebookpagina. De vlogs en de online talkshow staan nu ook op Youtube en zijn ook op onze website nu te zien.

Lees meer

Zeeuwse LHBTI Stockfoto's  

Zeeuwse LHBTI Stockfoto's

Tijdens onze online talkshow op 11 oktober 2020 hebben we aangegeven dat organisaties gratis gebruiken konden maken van stockfoto's met Zeeuwse LHBTI'ers. Deze foto's zijn onderaan dit bericht terug te vinden.

Lees meer

Bekijk al het nieuws...