Partner login
 

Netwerkbijeenkomst: Veiligheid

 
  • Katoen
  • donderdag 7 februari 2019
  • 18:30 tot donderdag 7 februari 2019 20:30 uur

Hoe zorgen we ervoor dat LHBTI's in Zeeland zich veiliger voelen? En als iemand zich niet veilig voelt? Wat kunnen we dan doen? Deze bijeenkomst zal in het teken staan van VEILIGHEID.

Uiteraard zal ROZE IN BLAUW aanwezig zijn en wat komen vertellen over hun werk voor de LHBTI-gemeenschap in Zeeland. Daarnaast zal ook Anti Discriminatie Bureau Zeeland een bijdrage leveren. Daarnaast zal de officier van justitie van het Openbaar Ministerie aan de hand van praktische voorbeelden wat komen vertellen over de wijze waarop het OM omgaat met LHBTI-zaken. Daarnaast zal ook aan bod komen hoe de samenwerking tussen deze drie partijen er in de praktijk uit ziet.

Niet alleen alle partners en vrienden zijn welkom maar ook professionals uit bijvoorbeeld de zorg, onderwijs en welzijn. Er zal volop de gelegenheid zijn om te netwerken. De bijeenkomst is op donderdag 7 februari start om half zeven en vanaf 18.00 wordt u ontvangen met soep en broodjes. We sluiten de avond af om half negen. U wordt verwacht in de zaal van Katoen (Bleekveld 9) in Goes. U kunt zich via deze link aanmelden.

Meer informatie volgt nog. Voor vragen kunt u contact opnemen via info@lhbtnetwerkzeeland.nl.