Partner login
 

Queer in de stad

 
  • woensdag 31 oktober 2018
  • 16:00 uur

Een mooi initiatief waarmee een ode wordt gebracht aan de term “sharing is caring”. De ervaringen van ouders, kinderen en partners van Zeeuwse Queers die uit de kast zijn gekomen worden met elkaar gedeeld. Het doel is om extra inzichten te verkrijgen en nieuwe contacten te leggen.

We delen graag deze ingekomen uitnodigingsbrief met onze bezoekers:

In de coming out maand, oktober, wil ik een avond door en voor Queers organiseren. Een avond waarop we een ode brengen aan de term “sharing is caring”. Op deze
avond zal het thema Queer + familie aan de orde komen. De ervaringen van ouders, kinderen en partners van Zeeuwse Queers die uit de kast zijn gekomen worden gedeeld met elkaar. Het doel is om extra inzichten te verkrijgen en nieuwe contacten te leggen.

De locatie is in het centrum van Middelburg. Er wordt gezorgd voor een avondmaaltijd en een drankje. Een gespreksleider zal het gesprek opgang brengen. Sfeermakers zullen de avond compleet maken. De avond is gratis en geïntereseerden zijn welkom nadat ze zich online hebben aangemeld.

Ik ben opzoek naar:
1.Een Queer die aan haar/zijn kind(eren) heeft verteld over haar/zijn geaardheid
2.Een Queer die aan haar/zijn ouders heeft verteld over haar/zijn geaardheid
3.Een Queer in een serieuze relatie die aan haar/zijn partner heeft verteld dat zij/hij van geslacht wil veranderen en/of uit de kast is gekomen
4.Een Queer die geen/weinig familiecontact heeft nadat zij/hij uit de kast is gekomen.

Mijn vraag aan u is: wilt u deelnemen en uw ervaring delen met een groep van ca.12 personen? Er wordt vooraf een afspraak gemaakt om de vragen die die avond worden gesteld te behandelen en eventuele zorgen van uw kant te bespreken.

U kan mij mailen op queerindestad@gmail.com.

Met vriendelijke groet,
Nihalia Blanken
Coördinator Queer in de stad