Partner login
 

BLOG: Café Rainbow in Goes

 

Datum plaatsing: 09-09-2018

Iedere maand organiseren de vrijwilligers van LFB Goes Café Rainbow. Lindsey schrijft speciaal voor LHBT Netwerk Zeeland iedere keer een blog. De volgende Cáfe Rainbow zal zijn op: ZONDAG 30 september. Deze keer is het te doen bij 't Beest in Goes.

"Zaterdag 25 augustus hebben we weer café Rainbow gehad. Dit keer was het weer in Goes bij Kom us Kieken. Dit vond ik een hele leuke en gezellige locatie. Het is een soort kinderboerderij en daarbij een leuke ruimte waar we konden zitten het lijkt een beetje op een bruin café. We hadden dit keer wat meer en nieuwe bezoekers ook was er iemand aanwezig van de vrijwilligersorganisatie om mee te kijken en te denken over hoe we nog meer publiciteit kunnen geven aan Café Rainbow zij was enorm enthousiast over café Rainbow. Ook waren er 2 meiden komen kijken van LHBT-jongeren netwerk helaas konden ze hier maar een uurtje bij zijn, dit vonden ze wel jammer maar hun eerste indruk was goed zeiden ze.

Wat hebben we gedaan? Begin van de middag hebben we een kennismakingsspel gedaan. We hadden kaarten bij en iedereen mocht een kaart pakken en daarbij zichzelf kort voorstellen en zeggen waarom die kaart zo goed bij die persoon past. Daarna hebben we een heel leuk spel gedaan dat heet Het Kletsbord spel. Dit spel is ontworpen door mensen met en zonder beperking. Dit is een heel leuk spel om met elkaar in gesprek te komen. Ik vond dit erg geslaagd iedereen deed enthousiast mee en iedereen vond het leuk.

Ik heb heel erg genoten van deze dag en ik hoop iedereen met mij.

Groetjes,

Lindsey"