Partner login
 

Café Rainbow was weer een succes!

 

Datum plaatsing: 05-12-2019

Zaterdag 30 november was het weer tijd voor een nieuwe bijeenkomst in Café Rainbow. Het leuke was dat er dit keer ook leuke prijzen te verdienen vielen!

Tijdens de bijeenkomst werd er namelijk een gezellige pub-quiz georganiseerd. Ieder groepje mocht zelf een naam kiezen en daardoor ontstonden er de volgende groepen:

  • Backstreet Boys
  • De Doorzakkers
  • De Meidengroep
  • Spice Girls
  • 50+ Party

Natuurlijk, gezelligheid staat voorop. Maar er waren ook prijzen te winnen. Zo kon je een kookboekje winnen dat is ontwikkeld door LFB en waren er twee VVV-cadeaubonnen te winnen van € 10,00 en € 12,50. Het enige wat de kandidaten moesten doen waren vragen beantwoorden in de categorieën dieren, films, eten en de LHBT-quiz.

Uiteindelijk werden de Backstreet Boys derde met 45 punten en gingen zij naar huis met het kookboekje. Op de tweede plaats eindigde De Doorzakker en wonnen, dankzij hun 48 punten, de VVV-cadeaubon van € 10,00. Maar er moet ook een winnaar zijn en die eer ging naar De Meidengroep met 51 punten. Zij gingen naar huis met de VVV-cadeaubon ter waarde van € 12,50. Gelukkig ging er niemand met lege handen naar huis, want voor iedereen was er ook een chocoladeletter.

Het was een geslaagde middag, vooral omdat er ook twee nieuwe deelnemers aanwezig waren. Zij zeiden dat ze echt het gevoel hadden om in een warm bad terecht te komen. En laat dat nou net het doel zijn van Café Rainbow. Op naar de volgende bijeenkomst!