Partner login
 

GroenLinks Zeeland eerste vriend van LHBT Netwerk Zeeland

 

Datum plaatsing: 25-10-2018

Op 11 oktober is GroenLinks Zeeland officieel vriend geworden van LHBT Netwerk Zeeland. GroenLinks Zeeland is daarmee de eerste vriend van het netwerk. De aanleiding hiervoor is de samenwerking in het kader van de motie Zeeland Regenboogprovincie.

Een vriend van LHBT Netwerk Zeeland is een organisatie welke de doelstellingen en de grondslag van onze stichting een warm hart toedraagt. Als vriend van LHBT Netwerk Zeeland laten organisaties dit ook naar buiten toe zien. Door vrienden van het netwerk zichtbaar te maken vormen we samen een groot samenwerkingsverband. Tevens kan het helpen om hulpverleners die LHBT-vriendelijk zijn beter vindbaar te maken voor mensen die op zoek zijn naar hulpverleners. Stelt u zich bijvoorbeeld voor dat een LHBT-jongere of -oudere in de kast zit en niet zo gemakkelijk naar een maatschappelijk werker te stappen. Als deze persoon op onze kaart ziet dat een bepaalde hulpverleningsorganisatie vriend van LHBT Netwerk Zeeland is weet de LHBT-persoon dat er sowieso niet veroordeeld zal worden om wie de persoon is. Daarmee maken we de hulpverlening toegankelijker.

Weet u een organisatie die vriend van LHBT Netwerk Zeeland zou moeten worden? Of wilt u vanuit uw organisatie een vriendschap aangaan? Neem vooral contact met ons op!