Partner login
 

Lancering LHBT Netwerk en Coming out dag groot succes!

 

Datum plaatsing: 26-10-2015

De organisatie van de lancering van het Netwerk en de Coming out dag heeft de stuurgroep flink bezig gehouden. We hebben veel werk verzet om de dag tot een succes te laten komen. Petit fours bestellen, muziek regelen, zorgen dat de website online gaat en ga zo maar even door...

De opkomst was hoog! Er waren ongeveer 75 mensen aanwezig, daar is de stuurgroep echt heel tevreden mee. Over de invulling van de dag hebben we veel positieve berichten gehoord. De ervaring die de stuurgroep heeft opgedaan zal gebruikt worden bij de volgende activiteiten. Daarnaast hebben we de aanwezigen gevraagd om enquêtes in te vullen. De informatie die we uit deze enquêtes halen zal worden gebruikt bij het bepalen van de onderwerpen van de themabijeenkomsten en organisatie van activiteiten.

Heeft u de enquête meegekregen maar nog niet ingevuld? Wij vragen u dan deze alsnog in te vullen en terug te sturen.
Heeft u geen enquête ontvangen? Dan willen wij u hierbij vragen om deze alsnog in te vullen. Via deze link kunt u de enquête online invullen en versturen.

Heeft u tips of adviezen? Of wilt u een activiteit of onderwerp aandragen? Stuur uw tips en adviezen naar info@lhbtnetwerkzeeland.nl

Media

Ook de media hebben aandacht besteed aan de lancering van het Netwerk en de Coming out dag. Heeft u dit item gezien op Omroep Zeeland?

Onze fotograaf (Bas Blaasse) heeft prachtige foto's gemaakt van de hele middag. Benieuwd naar de rest van de foto's? Bekijk hier het album.

Mocht u op een van de foto's staan, maar heeft u liever niet dat deze op de website staat? Laat het ons weten, dan verwijderen wij deze voor u.

Foto's