Partner login
 

LHBT Netwerk Zeeland zoekt een communicatiewonder!

 

Datum plaatsing: 30-08-2019

Geen één organisatie kan zonder een mooie website en Facebookpagina, ook wij niet. Maar voor het bijhouden van een website en sociale media zijn wel vaardigheden nodig! Een communicatiemedewerker is in staat om zelfstandig nieuwsitems en agenda-items op onze nieuwe website te plaatsen en om op Facebook posts te plaatsen en/of te delen. Ook reageer je op chatberichten die af en toe binnenkomen en breng je hen met ons in contact. Tot slot werk je ééns per kwartaal een nieuwsbrief uit via MailChimp, de inhoud hiervan bespreken we samen met elkaar.

Je krijgt alle vrijheid om met vernieuwende ideeën te komen, ook jouw creativiteit zal worden gewaardeerd. Je staat er nooit alleen voor en kunt taken altijd met iemand delen. Het blijft tenslotte vrijwilligerswerk. We vinden het belangrijk dat hetgeen je gaat doen je leuk vindt.

Spreekt dit alles jou aan? Of wil je meer informatie? Neem contact met ons op!

Gewenste eigenschappen kandidaat

Onze nieuwe communicatie-ster heeft de volgende kwaliteiten:
- Zeer goede beheersing van Nederlandse taal
- Ervaring met CMS (ons CMS is kinderlijk eenvoudig)
- Ervaring met MailChimp
- Ervaring met Facebookpagina's
- Creatief, zelfstandig en vooral enthousiast!
Je draagt de LHBT-gemeenschap een warm hart toe (iedereen is welkom om te reageren, ongeacht seksuele voorkeur)

Werkdagen en -tijden

Er zijn géén vaste werkdagen/tijden. Je kunt de tijd zelf indelen. Naar schatting zul je ongeveer 2 uur per week kwijt zijn, verspreid over de week.

Wij bieden

Alle mensen die zich voor deze stichting inzetten werken volledig vrijwillig. Door een bijdrage te leveren aan deze stichting draag je bij aan de versteviging van de samenwerking tussen alle organisaties in Zeeland die zich bezig houden met de rechten van LHBTI-personen in Zeeland. Onze vrijwilligers werken zelfstandig maar werken ook samen. De vrijwilligers hebben contact met allerlei organisaties zoals scholen, gemeenten of politieke partijen. Creativiteit en eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd.
Vrijwilligers krijgen een reiskostenvergoeding. De stichting heeft een ANBI-status, daardoor is ook een aftrekbare vrijwilligersvergoeding mogelijk.

Meer weten?

Stuur een e-mail naar communicatie@lhbtnetwerkzeeland.nl