Partner login
 

Musicalgroep Papillon met 'Liefs uit London'

 

Datum plaatsing: 13-11-2019

In maart en april 2020 zet Musicalgroep Papillon de door haar zelfgeschreven musical “Liefs uit Londen” op de planken in het Arsenaal Theater in Vlissingen. Een musical die geheel bestaat uit nummers van de Zeeuwse band Bløf. Een ideaal uitje voor iedereen!

Het verhaal
Sara en Anna zijn al van kleins af aan beste vriendinnen. Wanneer hun vriendschap overslaat in liefde komen ze voor een aantal moeilijke keuzes te staan en kiezen zij elk hun eigen pad. De covers van de Zeeuwse band Bløf voeren je mee langs dit moderne liefdesverhaal. Zullen Anna en Sara hun weg naar elkaar weer vinden? Laat je meeslepen, ontgoochelen en ontroeren door de fantastische Musical: "Liefs uit Londen".

Ticket- en groepsprijs
€ 17,95

Voor groepen: bij aankoop van elke 10 tickets is het 11e ticket gratis.

Data en aanvang:

20, 21 28 maart en 4 april 2020 om 20.00 uur

5 april 2020 om 14.30 uur.

Musicalgroep Papillon:

Musicalgroep Papillon komt uit Middelburg en is opgericht in 1971. De muzikale leiding is sinds een aantal jaren in handen van Flavio Pavone. De regie wordt gevoerd door Herbert Mouwen en de choreografie is in handen van Lianne van Oostende. Deze professionals werken samen met de enthousiaste, gepassioneerde en talentvolle leden van Musicalgroep Papillon en bieden je nu “Liefs Uit Londen”, een spektakel dat je niet snel zult vergeten.

Willen jullie als vereniging deze feelgood musical niet missen? Boek dan nu plaatsen via onze website