Partner login
 

Weer baravonden voor LHBTI+ in Middelburg!

 

Datum plaatsing: 16-10-2019

Sinds café Glam op 1 januari 2017 haar deuren sloot is de meest gestelde vraag wel waar in Zeeland er nog een homo uitgaansgelegenheid is en het enige antwoord wat er gegeven kon worden is : "die is er niet meer". Met plezier kunnen wij nu aankondigen dat vanaf deze maand er weer een mogelijkheid is om eens wat te gaan drinken in de provincie in een Gay Friendly Café.

Enkele individuele personen en de werkgroep activiteiten van COC Zeeland zijn op zoek gegaan naar een kroeg die interesse had om een speciale avond te organiseren en Café 39 in Middelburg staat hiervoor open.

Vanaf zaterdag 26 oktober zal deze kroeg de laatste zaterdag van de maand van 22.00 tot 02.00 uur een avond organiseren speciaal voor de LHBTI+ ers, in 2019 zijn de data dus de zaterdagen 26 oktober, 30 november en 28 december, waarna er gekeken zal worden of deze avond vast in het programma opgenomen gaat worden.

De eerste editie valt heel mooi samen met de N8VDN8, dus je kan eerst dwalen door donker Middelburg en vervolgens gezellig een drankje komen drinken in Café 39.

Voor meer info over Café 39 kijk op de Facebookpagina van Café 39

Buitenom de geplande LHBTI+ avonden zal je zien dat op zaterdag 19 oktober de band Copycat optreed en ook tijdens de befaamde Kerstnacht op 24 december is iedereen welkom om dit in het café op de Vlasmarkt 39 te komen vieren.