Partner login
 

Wij zijn op zoek naar jou!

 

Datum plaatsing: 22-01-2017

De stuurgroep van LHBT Netwerk Zeeland is op zoek naar extra menskracht! Wie of wat je ook bent, jouw hulp kunnen we zeker gebruiken!

Dus of je nu veel of weinig tijd beschikbaar hebt, of je nu homo, hetero of in dubio bent, als het je leuk lijkt om je in te zetten voor de Zeeuwse LHBT gemeenschap dan ben je van harte welkom om te reageren.

Op dit moment hebben wij nog twee plaatsen beschikbaar in de stuurgroep voor de functie:

Algemeen lid stuurgroep

Als lid van de stuurgroep (het bestuur) sta je achter de doelen van het LHBT Netwerk Zeeland. Je draagt samen met andere stuurgroepleden de verantwoordelijkheid voor een soepele gang van zaken en een constructieve en positieve werksfeer in de stuurgroep en in het netwerk als geheel. Je bent mede verantwoordelijk voor de uitwerking van de activiteiten en de verantwoording naar de subsidiegevers.

Wat ga je als algemeen lid van de stuurgroep precies doen?
Dat ligt vooral aan jezelf. Waar liggen je interesses? Ben je bijvoorbeeld een echte ICT'er? Dan zou je bijvoorbeeld taken als webmaster en social media beheer kunnen doen. Maar ben je liever met jongeren of ouderen bezig dan kan je wellicht meer betekenen als je met andere organisaties in gesprek gaat over seksuele diversiteit. Zo zie je maar, alles is mogelijk.

Het algemeen lid van de stuurgroep is in de uitvoering gelijk aan alle andere stuurgroepleden, je kunt dus altijd ideeën inbrengen in de vergadering of bijvoorbeeld een activiteit coördineren. Als stuurgroep doen we alles samen, we ondersteunen elkaar waar nodig en verdelen de (bestuurs-)taken altijd in overleg.

Wat biedt LHBT Netwerk Zeeland jou?


  • Een uitdagende en inspirerende (net)werkomgeving met interne contacten (stuur- en werkgroepen) en externe contacten (lokale, regionale en landelijke organisaties en ondernemingen);
  • Een vrijwilligersvergoeding;
  • Een reiskostenvergoeding;
  • Een aansprakelijkheids-, ongevallen-, en persoonlijke eigendommenverzekering voor vrijwilligers


Hoeveel tijd kost deze functie?

Je kunt zelf de tijd erin steken die voor jou wenselijk is. De verwachting is dat je één avond per week (thuis of tijdens een vergadering) met het netwerk bezig zult zijn. Maar het zou ook kunnen dat dit meer is tijdens het organiseren van een activiteit.

Heb je vragen of kan je niet wachten om je op te geven? Stuur dan een e-mail naar voorzitter@lhbtnetwerkzeeland.nl

Wil je een overzicht van alle functies binnen de stuurgroep van LHBT Netwerk Zeeland? Deze kan je hier vinden.