Partner login
 

Wij zoeken een algemeen lid stuurgroep!

 

Datum plaatsing: 26-11-2020

Vind jij dat iedereen het recht heeft zichzelf te zijn en te houden van wie hij of zij zelf wil? Behoor jij tot of voel jij je verbonden met de LHBT-community in Zeeland en hou je van aanpakken? Wil je nieuwe mensen leren kennen, verbindingen maken en anderen ondersteunen? Word dan vrijwilliger bij het LHBT Netwerk Zeeland!

Wie zijn wij?

In Zeeland zijn er verschillende organisaties, vrijwilligers en professionals die zich inzetten om de belangen van LHBT’ers in Zeeland te behartigen en de acceptatie in onze samenleving te vergroten. Het LHBT Netwerk Zeeland is er om deze krachten te bundelen. Hierbij staan ontmoeting, belangenbehartiging en deskundigheidsbevordering centraal.

Wat ga je doen als algemeen lid stuurgroep?

Als lid van de stuurgroep sta je achter de doelen van het LHBT Netwerk Zeeland. Je draagt samen met de andere leden de verantwoordelijkheid voor een soepele gang van zaken en een constructieve en positieve werksfeer in de stuurgroep en in het netwerk als geheel.

Samen ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de activiteiten en de verantwoording naar de subsidiegevers. Je ondersteunt andere leden en neemt in overleg taken op je en voert deze uit.

Wat breng je mee?

• Je vindt het leuk om samen te werken

• Je bent een netwerker en verbinder

• Je weet prioriteiten te stellen

• En je houdt ervan om zaken te regelen en te organiseren

Wat biedt LHBT Netwerk Zeeland jou?

• Een uitdagende en inspirerende netwerkomgeving waarbij je nieuwe ervaringen en contacten op doet (bij lokale, regionale en landelijke organisaties en ondernemingen)

• De kans om jouw kwaliteiten en talenten te ontdekken

• Een vrijwilligersvergoeding en reiskostenvergoeding

• Een aansprakelijkheids-, ongevallen-, en persoonlijke eigendommenverzekering voor vrijwilligers

• Een goed gevoel, want iets doen voor een ander voelt goed!

Hoeveel tijd kost het?

Dat is in de eerste plaats aan jou. De verwachting is dat je ongeveer 2 uur per week (thuis of tijdens een vergadering) met het netwerk bezig bent. Maar het kan ook meer zijn tijdens het organiseren van een activiteit.

Interesse? Stuur je motivatie naar info@lhbtnetwerkzeeland.nl!