Partner login
 

Zes nieuwe partners sluiten zich aan bij LHBT Netwerk Zeeland!

 

Datum plaatsing: 02-10-2017

Naast de twee partners die al getekend hadden (CHJC en de Roze 50+ Ambassadeurs Zeeland) hebben nu in totaal al acht partners de handen ineen geslagen met LHBT Netwerk Zeeland.

Het nut van netwerken

Tijdens een inspirerende netwerkavond waarbij de nieuwe en bestaande partners een uitgebreide pitch gaven zijn veel nieuwe verbindingen gelegd. LHBT Netwerk Zeeland heeft daarmee haar bestaansrecht eigenlijk al bewezen. Door alle initiatieven die er al zijn in Zeeland in het kader van de bevordering van de acceptatie van seksuele diversiteit samen te brengen – door middel van dergelijke netwerkbijeenkomsten, maar zeker ook online - versterken partners elkaar.

Doelstelling

LHBT Netwerk Zeeland heeft als doel om de belangen te behartigen en de acceptatie van Lesbiennes, Homoseksuelen, Biseksuelen en Transgender (LHBT) in Zeeland te vergroten. Ze doet dit door een schakel te vormen tussen de verschillende organisaties die zich aansluiten. In het netwerk worden pijlers uit de maatschappij vertegenwoordigd. Zo hebben bijvoorbeeld zorg, sport, geloof en onderwijs speciale aandacht.

Nieuwe partners

Tijdens de onderteken- en netwerkbijeenkomst op 28 september tekenden de volgende organisaties hun samenwerkingsconvenant (klik op de naam om hun profiel te bekijken op onze sociale kaart):

GGD Zeeland,

Anti Discriminatie Bureau Zeeland,

Aandacht werkt Zierikzee,

Counseling Walcheren,

Deerne Acupunctuur & Natuurgeneeskunde Burgh-Haamstede en

COC Zeeland

Naast het hebben van een prominent profiel op de website van LHBT Netwerk Zeeland is er voor alle partners ook een afgeschermd portaal waar contacten kunnen worden onderhouden en informatie kan worden gedeeld. Daarnaast stelt LHBT Netwerk Zeeland ook een subsidie beschikbaar voor haar partners als ondersteuning voor LHBT gerelateerde activiteiten gericht op de doelstelling van het Netwerk.

Benieuwd naar de foto's? Bekijk ze op onze Facebookpagina!

Ook interesse in een samenwerking? E-mail ons dan voor een afspraak info@lhbtnetwerkzeeland.nl