Deerne Acupunctuur & Natuurgeneeskunde Burgh-Haamstede

Ik zie als therapeut veel cliënten die een probleem ervaren waardoor ze niet gelukkig zijn. Soms zit dit probleem zo diep dat er tevens lichamelijke problematiek bij komt. Een oorzaak kan in het verleden liggen of meer recent, op gebied van relaties, werk, school, seksualiteit en persoonlijke ontwikkeling.

Als regressietherapeut onderzoek ik samen met de cliënt waar de bron van het probleem ligt. Deze bron is voor de cliënt vaak niet helder of bereikbaar omdat pijnlijke momenten diep zijn weggestopt. Om deze pijn niet te voelen ontwikkelt iemand houding of gedrag. Dit gedrag heeft waarschijnlijk in het verleden een duidelijke functie gehad waar deze persoon zich goed bij voelde, maar geeft nu emotionele en/ of lichamelijke klachten.

Door de cliënt in trance te brengen, een lichte vorm van hypnose wordt het onderbewuste voor de cliënt bereikbaar en ontstaat er een duidelijk beeld van de bron van het probleem. Door hier bewustzijn op te creëren kan er een gedragsverandering tot stand worden gebracht. Dit doe ik door middel van een coachingstraject.

In mijn praktijk heb ik verschillende malen vrouwen begeleid bij hun coming out, de achterliggende problematiek was verschillend echter de doelstelling hetzelfde... stevig en gelukkig verder kunnen, je goed voelen met wie en wat je bent. Regressietherapie en een coachingstraject zijn voor mij de perfecte methodes om mensen hiermee op weg te helpen!

Voor meer informatie is een gratis kennismakingsgesprek mogelijk.

Deel deze pagina op:


U heeft cookies geweigerd voor Google Maps. Helaas kunnen we u dan niet onze mooie sociale kaart laten zien. Wijzig uw keuze met de rode knop linksonderin uw scherm of bekijk onze sociale partners in het normale overzicht hieronder.

Deerne Acupunctuur & Natuurgeneeskunde Burgh-Haamstede


Thema's

Jongeren

Of het nu gaat om een jongere die thuis uit de kast komt of een leerling die op school gepest wordt vanwege zijn of haar geaardheid, de jongeren in onze samenleving vormen (net als ouderen) een kwetsbare doelgroep.

Bekijk dit thema

Ouderen

De roze ouderen in onze samenleving zijn vaak weinig zichtbaar. Binnen de ouderenzorg en welzijnssector is weinig aandacht voor roze 50-plussers. Daarom wil het LHBT Netwerk voor deze doelgroep extra aandacht krijgen binnen.

Bekijk dit thema

Transgender

Transgender is momenteel een onderwerp dat veel in de media is. Mede dankzij het tv-programma 'Hij is een Zij' wordt duidelijk wat er allemaal komt kijken bij genderdysforie, oftewel, transgender zijn.

Bekijk dit thema
Cookie instellingen