Baravond voor LHBTIBaravonden voor LHBTI+ ers in Zeeland gaat (eindelijk) weer van start!

Nadat er 3 jaar lang geen homo uitgaansgelegenheid meer was in de regio werd begin 2020 een maandelijkse LHBT avond opgezet in café 39 te Middelburg op iedere laatste zaterdag van de maand. Januari  2020 was een geslaagde proef en in februari wisten al ruim 50 personen de weg naar deze avond te vinden en toen kwam  helaas Corona voorbij en stopten de avonden.

Met plezier kunnen wij nu aankondigen dat vanaf zaterdag 26 maart er in Middelburg weer iedere laatste zaterdag van de maand een maandelijkse kroegavond is in de provincie voor LHBTI+ ers in een Gay Friendly Café,  georganiseerd door Pand 39 (nieuwe naam van café 39) in samenwerking met COC Zeeland.
 
Bezoekers die vroeger in de homokroeg in de Lange Noordstraat kwamen opgelet:  Er is een stapel met oude foto’s opgedoken en die zullen we deze avond in het café ophangen en kunnen gratis meegenomen worden. Vanaf de opening in 1996 tot aan 2016 zijn er foto’s te zien, dus 20 jaar historie voor iedereen om te bekijken en als je erop staat of mensen kent die erop staan kan je deze meekrijgen.

Wanneer?

30 April 2022
21:00 - 02:00

Waar?

Pand 39
Vlasmarkt 14
4331 PE Middelburg

Meer informatie?

- COC Zeeland
- Facebook pand 39

Deel deze pagina op:

Cookie instellingen