Sociale kaart

Hier vindt u een overzicht van organisaties en partners van LHBT Netwerk Zeeland zowel in een sociale kaart van Zeeland als met hun eigen profielpagina. Mist u een belangrijke partner? Of wilt u er zelf ook bij staan? Neem dan contact met ons op!

LHBT Netwerk Zeeland is niet aansprakelijk voor de kwaliteit van de eventueel geleverde zorg door partners op deze sociale kaart.

Deel deze pagina op:


Sociale kaart

U heeft cookies geweigerd voor Google Maps. Helaas kunnen we u dan niet onze mooie sociale kaart laten zien. Wijzig uw keuze met de rode knop linksonderin uw scherm of bekijk onze sociale partners in het normale overzicht hieronder.


Partners

Filter onze partners op thema:

By Tab Coaching

By Tab staat voor verlies in de positieve en negatieve zin van het woord. Heb jij het gevoel dat je leven vastloopt door verlies? Vind je het moeilijk om de zaken die je verloor een plekje te geven? Worstel je met coming-out of voel jij je niet comfortabel in jouw lichaam? Zij begeleidt je graag verder.

Ga naar deze partner

ChristenQueer

ChristenQueer is een vereniging die is ontstaan uit de samenvoeging tussen CHJC en ContrariO en is een brede christelijke LHBTI-beweging die gelooft dat God elk mens gemaakt heeft naar Zijn beeld en gelijkenis. Gods grootheid is veelkleurig en verbindend.

Ga naar deze partner

COC Zeeland

COC Zeeland is de belangenorganisatie die streeft naar volledige maatschappelijke integratie en acceptatie van homoseksualiteit in Zeeland en de verworven rechten bewaakt.

Ga naar deze partner

Counseling Walcheren

Iedereen maakt in zijn of haar leven wel een periode door waarin dingen anders lopen dan je wenst. Dingen waar je voor je gevoel geen raad mee weet en die je ervaart als een probleem. Bijvoorbeeld op het gebied van relaties, stress, werk, persoonlijke ontwikkeling of sexualiteit (waaronder transgender, genderdysforie of transseksualiteit).

Ga naar deze partner

Discriminatie.nl Zeeland

Discriminatie.nl Zeeland (voorheen Anti Discriminatie Bureau Zeeland) is de antidiscriminatievoorziening voor alle dertien gemeenten in Zeeland: Borsele, Goes, Kapelle, Noord Beveland, Reimerswaal, Veere, Middelburg, Vlissingen, Terneuzen, Tholen, Schouwen Duiveland, Sluis en Hulst.

Ga naar deze partner

Eveline van de Putte

Eveline van de Putte is behalve schrijfster ook fotograaf en trainer. Veel van haar werk richt zich op mensenrechten en empowerment. Ze gebruikt kunst als een middel om taboes te doorbreken en onbekende groepen stem en gezicht te geven.

Ga naar deze partner

Gekozen Familie Zeeland

De Gekozen Familie Zeeland is in september 2021 gestart. We zijn inmiddels een groep van 14 mensen die elkaar hebben uitgekozen om samen een gezellige tijd door te brengen. Dat kan door een kop koffie te drinken, met elkaar te eten, te wandelen, door een goed gesprek maar ook door iets voor elkaar te betekenen.

Ga naar deze partner

GGD Zeeland - Team seksuele gezondheid

Het motto van ons team is "Seks is lekker en gezond, Houd’t zo!" Als u vragen hebt over seksuele gezondheid bent u bij ons aan het goede adres. Dit kan gaan over SOA, anticonceptie, relaties, veilig vrijen en zwangerschap. Mannen die seks hebben met mannen en jongeren tot 25 jaar kunnen bij ons terecht voor een gratis soa-test en/of vaccinatie tegen hepatitis B.

Ga naar deze partner

Gratia Veritas

Wij zijn Anneke en Cora en hebben samen een praktijk voor contextuele therapie, www.gratiaveritas.nl Contextuele therapie gaat aan de slag met de dingen die jou in de weg staan om te leven zoals jij wilt. Wij werken vanuit het Christelijke kader.

Ga naar deze partner

LFB Goes

LFB is een belangenorganisatie voor en door mensen met een verstandelijke beperking. Door het organiseren van thema-avonden en voorlichtingsbijeenkomsten maken wij LHBT bespreekbaar bij onze achterban, mensen met een verstandelijke beperking.

Ga naar deze partner

MWRZ

Voor MWRZ is de roze hulpverlening een belangrijk speerpunt en is de expertise op dit vlak groot. Rondom het thema geloof en homoseksualiteit is er weinig tot geen individuele professionele hulpverlening in Nederland. MWRZ probeert deze discrepantie met zijn maatschappelijke zorg te overbruggen.

Ga naar deze partner

Regenboogambassadeurs gemeente Kapelle

De gemeente Kapelle heeft twee regenboogambassadeurs aangesteld. De ambassadeurs zetten zich op vrijwillige basis in om de gemeente Kapelle LHBTI-vriendelijker te maken en werken samen met, onder andere, lokale scholen, musea, kerken en andere LHBTI+ initiatieven in Zeeland.

Ga naar deze partner

Roze 50+

Roze 50+ beoogt het verbeteren van de leefsituatie, gezondheid en het welzijn van Roze 50-plussers (LHBT’s) door bundeling van kennis, ervaring en belangenbehartiging.

Ga naar deze partner

Vrouwennetwerk Zeeland

Wij zijn een netwerk voor les(bi)sche en trans vrouwen in (en om) Zeeland: zowel voor stellen, vrouwen die op zoek zijn naar een partner of vrouwen die dat niet zijn; kortom: voor hen die op zoek zijn naar verbinding met gelijkgestemden.

Ga naar deze partner

Wij de Kerk

'Wijdekerk' is een initiatief van een groep christenen, zelf LHBT of nauw betrokken bij LHBT's. Deze christenen hebben hun ervaringen en krachten gebundeld omdat ze vinden dat iedereen, ongeacht geaardheid, zichzelf moet kunnen zijn binnen zijn of haar kerk/gemeente. Als contactouder van de regio Zeeland kan je bij mij terecht voor vragen en verdere toelichting.

Ga naar deze partner
Cookie instellingen