Nieuws & agenda

LHBT Netwerk Zeeland organiseert regelmatig activiteiten en bijeenkomsten. De activiteiten worden op deze pagina bekend gemaakt. Volg ons ook op Facebook en Twitter of schrijf uzelf in op onze nieuwsbrief.

Daarnaast treft u hier een overzicht aan van alle activiteiten die de partners van LHBT Netwerk Zeeland organiseren. Wilt u meer info over een activiteit of bijeenkomst? Kijk door wie het georganiseerd wordt en neem contact op. Neem contact met ons op om een activiteit op de agenda te laten toevoegen.

Deel deze pagina op:


Nieuws

Online thema-event: Roze Ouderschap

Online thema-event: Roze Ouderschap

Hoe zit het nou eigenlijk met roze ouderschap? Welke vormen van roze ouderschap zijn er allemaal en wat komt daar allemaal bij kijken? Sara Coster, kinderwenscoach en bestuurslid bij Meer dan Gewenst, legt het je allemaal uit!

Lees meer...
Zeeuwse LHBTI stockfoto's

Zeeuwse LHBTI stockfoto's

Tijdens onze online talkshow op 11 oktober 2020 hebben we aangegeven dat organisaties gratis gebruiken konden maken van stockfoto's met Zeeuwse LHBTI'ers. Deze foto's zijn onderaan dit bericht terug te vinden.

Lees meer...
Evangelische Roze Vieringen

Evangelische Roze Vieringen

In tijden van crisis is het geloof voor vele een houvast. Maar hoe ga je daarmee om tijdens deze coronacrisis? Blijf je thuis of ga je toch op zondag naar de kerk? Evangelische Roze Vieringen Amsterdam heeft daar een passend antwoord op.

Lees meer...

Alle nieuwsartikelen...

AgendaCookie instellingen