Coming Out Dag 2021 een daverend succes!

Coming Out dag 2021 een daverend succes

We zijn nog een beetje aan het bijkomen, maar wat was het toch een fantastische dag zeg afgelopen maandag! In samenwerking met het ADB Zeeland hebben we een prachtig programma mogen presenteren. Een heel divers programma uiteindelijk. Zo was er in de middag Ellie Lust aanwezig om te praten over haarzelf en vragen te beantwoorden vanuit het publiek. Naast Ellie Lust was presentatrice Anke Tanihatu van Omroep Zeeland aanwezig om de dag aan elkaar te praten. Om hen te ondersteunen waren de dragqueens Hoax LeBeau en Heisa Jynx aanwezig om op te treden en vragen te beantwoorden.

Leuk avondprogramma

Na de hele middag op onze voeten te hebben gestaan was het tijd om wat te eten en ons klaar te maken voor het avondprogramma. Een avondprogramma met eerst Jeugd Theaterschool Zeeland om 19:00 met aansluitend de theatergezelschap Boys won't be Boys. Ook de eerder genoemde dragqueens waren nog aanwezig om de aanwezige te voorzien van een spetterend optreden. De klapper deze avond was toch wel de uitreiking van de Zeeuwse Parel 2021.

Zeeuwse Parel 2021

Dit jaar waren Nihalia Blanken, Eveline van de Putten en GSA Lodewijk College genomineerd voor de Zeeuwse Parel. Onder leiding van Anton van Beek, president-directeur DOW Europa-West, heeft de jury gekozen voor de GSA Lodewijk College. Er is door de jury vooral gekeken naar de impact die de genomineerde hebben op hun omgeving. GSA Lodewijk College was volgens de jury een voorbeeldfunctie voor veel andere scholen in Zeeland.

Wij wensen daarom de GSA Lodewijk College veel plezier met deze prijs en willen de andere genomineerden complimenteren voor al het werk wat zij verricht hebben voor de gemeenschap.

Deel deze pagina op:

Foto's

Klik op een foto om deze groter te bekijken.

Cookie instellingen