Eerste online talkshow een daverend succes!

Vandaag, 11 oktober 2020, organiseerden wij onze eerste online talkshow in samenwerking met de Theoloog op Sneakers, Joël Mommers. Deze online talkshow stond in het teken van LHBTI en het Christendom. Heb je deze gemist? Niet getreurd, want hij is online terug te kijken!

Om 13:00 gingen we live op Facebook en al snel kregen wij door dat mensen echt meer antwoorden wilde hebben op hun vragen rondom LHBTI en het Christendom. Onze voorzitter, Stefano, besloot samen met de Theoloog op Sneakers eerst de vlogs te bespreken die afgelopen dagen online zijn gekomen op Facebook. Daarna was het aan de kijkers om vooral in te haken op het gesprek en met vragen te komen. Interessante vragen die door Jöel Mommers zijn beantwoord.

Bijna 500 mensen hebben wij bereikt met deze talkshow en het mooiste waren de reacties achteraf. Reacties van mensen die het met elkaar keken om misschien duidelijkheid te krijgen, maar ook mensen die zich veilig voelden in dat uur. Wil jij de talkshow terugkijken? Dan kan dat via onze Facebookpagina. Wil je meer informatie over de Theoloog op Sneakers, Joël Mommers? Neem dan vooral een kijkje op zijn website.

Het was vandaag niet alleen de dag waarbij wij onze online talkshow organiseerde, maar ook de dag waarop wij onze stockfoto's mogen presenteren. In samenwerking met Anti Discriminatie Bureau Zeeland. Vandaag mogen wij 32 foto's beschikbaar stellen waar Zeeuwse LHBTI'ers opstaan op iconische plekken in Zeeland. Onze dank gaat daarbij uit naar de fotografe Marjolein Annegarn. Bekijk en download de foto's hier.

Deel deze pagina op:

Cookie instellingen