Geef nu je nominatie op voor de Zeeuwse Parel!

Geef nu je nominatie op voor de Zeeuwse Parel!

Uitreiking prijs op 11 oktober tijdens feestelijke viering in Goes

Een bedrijf dat zich actief inzet voor haar roze werknemers, een groep leerlingen die zich hard maken voor beleid op school om aandacht te vragen tegen homopesterijen of een verzorgende in een tehuis die een lesbische dame steunt bij het uit de kast komen bij medebewoners?

LHBT Netwerk Zeeland is op zoek naar een persoon of organisatie die zich de afgelopen 2 jaar op een grensverleggende manier heeft ingezet voor de belangen of bevordering van acceptatie van lesbiennes, homo’s, biseksuelen, transgenders en/of intersekse personen in Zeeland, in welke vorm dan ook.

Ken jij iemand die deze prijs verdient? Nomineer hen, hem, haar of de organisatie vóór 11 september door een e-mail te sturen met een korte motivatie waarom jij vindt dat deze persoon of organisatie deze prijs moet krijgen via: zeeuwseparel@lhbtnetwerkzeeland.nl.

Uitreiking op 11 oktober
Dit jaar zal op maandag 11 oktober (de internationale Coming Out dag) bij ’t Beest in Goes voor de vierde maal de Zeeuwse Parel worden uitgereikt. Samen met Anti Discriminatie Bureau Zeeland wordt een feestelijk avondprogramma voor jong en oud voorbereid. Noteer de datum alvast in jouw agenda!

Deel deze pagina op:

Cookie instellingen