Geef nu je nominatie op voor de Zeeuwse Parel 2023!

Geef nu je nominatie op voor de Zeeuwse Parel!

Kent u een bedrijf dat zich actief inzet voor haar roze werknemers, een groep leerlingen die zich hard maakt voor beleid op school om aandacht te vragen tegen homopesterijen of een verzorgende in een tehuis die een lesbische dame steunt bij het uit de kast komen bij medebewoners?

LHBT Netwerk Zeeland reikt ook dit jaar weer de Zeeuwse Parel uit aan een persoon of organisatie die zich het afgelopen jaar op een grensverleggende manier heeft ingezet voor de belangen of bevordering van acceptatie van lesbiennes, homo’s, biseksuelen, intersekse personen en/of transgenders in Zeeland, in welke vorm dan ook.
Ken jij iemand die deze prijs verdient? Nomineer hen, hem, haar of de organisatie vóór 7 september door een e-mail te sturen met een korte motivatie waarom jij vindt dat deze persoon of organisatie deze prijs moet krijgen via: zeeuwseparel@lhbtnetwerkzeeland.nl.

Uitreiking op 11 oktober
Dit jaar zal de prijs voor de vijfde keer worden uitgereikt. De uitreiking vind plaats op 11 oktober, de jaarlijkse Coming Out dag. Hoe we dat gaan doen ? Dat houden we nog even spannend.  

Aanmelden voor een act op die middag/ avond

Voor het eerst doen we ook een oproep om je aan te melden indien je een programmaonderdeel / act zou willen invullen op 11 oktober. Dat kan op het hierboven genoemde mailadres. Geef zo gedetailleerd mogelijk aan wat je zou willen doen (spoken word, zang of anderzijds) en hoeveel tijd je hiervoor wilt reserveren. We gaan dan met je kijken of dat in ons programma van die dag past. Het zal waarschijnlijk in Middelburg plaatshebben tussen 16.00 en 19.45 uur. We zien je idee graag tegemoet !

Deel deze pagina op:

Cookie instellingen