LHBT Netwerk Zeeland zoekt een secretaris

Het LHBT Netwerk Zeeland zoekt een nieuwe secretaris. Lijkt dit je wat? Lees dan de tekst hieronder en stuur ons een mailtje!

Algemeen: Als lid van de stuurgroep (het bestuur) sta je achter de doelen van het LHBT Netwerk Zeeland. Je draagt samen met andere stuurgroepleden de verantwoordelijkheid voor een soepele gang van zaken en een constructieve en positieve werksfeer in de stuurgroep en in het netwerk als geheel. Je bent mede verantwoordelijk voor de uitwerking van de activiteiten en de verantwoording naar de subsidiegevers.

De secretaris: Welke kwaliteiten vereist deze functie? Als secretaris dien je te beschikken over enige schriftelijk taalvaardige capaciteiten. Je kan je neutraal opstellen, en zorgvuldigheid betrachten bij het beheer van het archief. Je houdt overzicht over de activiteiten van het netwerk.

De secretaris:

- Notuleert de vergaderingen en werkt deze notulen uit;

- Stelt samen met de voorzitter de agenda voor de vergaderingen op

- Stelt in overleg brieven en mails op naar alle contacten van het netwerk

- Maakt een tekstueel jaarverslag (opmaak verzorgt iemand anders)

- Maakt verslagen van de netwerkbijeenkomsten

- Verzorgt de in- en uitschrijving van bestuursleden bij de Kamer van Koophandel

- Beheert de fysieke administratie

Wat biedt het netwerk jou?

- Een uitdagende en inspirerende (net)werkomgeving met internet contacten (stuur- en werkgroepen) en externe contacten (lokale, regionale en landelijke organisaties en ondernemingen), en de mogelijkheid om met jouw ideeën een stempel te drukken op de activiteiten van het netwerk. Ondersteuning bij het uitvoeren van je werkzaamheden.

- Een vrijwilligersvergoeding

- Een reiskostenvergoeding

Hoeveel tijd kost deze functie? Je kunt zelf de tijd erin steken die voor jou wenselijk is. Tijdens de inwerkperiode zal er meer tijd van je gevraagd worden dan daarna. De verwachting is dat je één avond per week (thuis of tijdens een vergadering) met het netwerk bezig kan zijn.

Interesse in deze functie? Stuur je motivatie naar info@lhbtnetwerkzeeland.nl!

Deel deze pagina op:

Cookie instellingen