Online thema-event: Roze Ouderschap

Hoe zit het nou eigenlijk met roze ouderschap? Welke vormen van roze ouderschap zijn er allemaal en wat komt daar allemaal bij kijken? Sara Coster, kinderwenscoach en bestuurslid bij Meer dan Gewenst, legt het je allemaal uit!

Op maandagavond 17 mei 2021 om 19.30 uur gaan we op Facebook live! Je kunt het event gratis volgen en al je vragen stellen!

Stefano gaat met Sara in gesprek over de verschillende gezinsvormen, wat de belangrijke juridische aspecten van roze ouderschap zijn en samen bespreken zij de actualiteiten rondom dit thema. Want wat speelt er nu allemaal en wat gaat er allemaal veranderen?

Aan het eind van dit live event geven we aan twee kijkers twee boeken weg van Sara Coster, 'De wens en de vaders'. Een dagboek van een vrouw die haar kinderwens op geheel eigen wijze vervult. Meer hierover lees je op www.saracoster.nl.

Zit jij eraan te denken om jouw kinderwens in vervulling te laten gaan, of gun jij jezelf juist als professional meer inzichten in roze ouderschap? Dan is dit event zéker wat voor jou!

Ben jij erbij? Meld je aan via het event dat op onze Facebookpagina is aangemaakt. Dan maak je gelijk kans op één van de twee gratis boeken!

Maandag 17 mei 2021 van 19.00 uur tot +/- 20.30 uur

Deel deze pagina op:

Cookie instellingen