Nominaties Zeeuwse Parel bekend

De jury is bij elkaar geweest en heeft alle aanmeldingen doorgenomen....
In willekeurige volgorde zijn genomineerd: Cinema Middelburg, met het "Cinema Rainbow" project, Gekozen Familie en als laatste de organisatie van Roze Zaterdag.

Een prijs uitreiken is veel leuker als er ook mensen komen om een feestje te vieren!

Daarom... Mocht u zich nog niet hebben aangemeld... Kom dan dat feestje met ons meevieren! U kunt zich nog aanmelden via het aanmeldformulier.

Dit jaar hebben we een leuk en interressant programma kunnen samenstellen en hebben we ook aansprekende gasten uitgenodigd. 

Special Guests

Rikkie Kollé


“Als Miss Nederland 2023 wil ik een stemgeluid en rolmodel zijn voor alle jonge vrouwen en queer personen. Ik weet als geen ander hoe het is om je alleen te voelen en niet omringd te zijn door alleen maar positieve gedachtes. Toen ik nog kleine Rik was en uit de kast kwam als transgender is dat niet voor iedereen even makkelijk geweest. Ook ikzelf ging eraan onder door. Vandaag de dag sta ik sterker in mijn schoenen dan ooit tevoren. Door mijn inzet, kracht én als Miss Nederland hoop ik verandering te brengen in de maatschappij

Solange Dekker


Solange is Nederlands eerste transvrouw die een miss verkiezing gewonnen heeft. Ze zet zich actief in voor diversiteit en inclusie. Benieuwd? Meld je aan voor de Coming out dag en luister mee met haar gesprek met Burgemeester Bergman van de gemeente Middelburg of ga zelf het gesprek met haar aan.

Onze Host: Jimmila von Clutch

Deel deze pagina op:

Cookie instellingen