Jongeren

Of het nu gaat om een jongere die thuis uit de kast komt of een leerling die op school gepest wordt vanwege zijn of haar geaardheid, de jongeren in onze samenleving vormen (net als ouderen) een kwetsbare doelgroep.

Juist deze 2 doelgroepen wil het LHBT Netwerk Zeeland extra aandacht schenken. Voor de jongeren worden (samen met de LHBT Jongeren Zeeland) activiteiten georganiseerd en wil het Netwerk graag een plek zijn waar een jongere geholpen kan worden bij de zoektocht naar hulp of advies.

Wil jij weten hoe je uit de kast komt, wil je daar hulp bij of heb je andere vragen? Klik op een partner hieronder of check de sociale kaart en neem contact op met de organisatie die jou daarbij kan helpen!

Deel deze pagina op:


Wie kan je helpen met dit thema?

GGD Zeeland - Team seksuele gezondheid

Het motto van ons team is "Seks is lekker en gezond, Houd’t zo!" Als u vragen hebt over seksuele gezondheid bent u bij ons aan het goede adres. Dit kan gaan over SOA, anticonceptie, relaties, veilig vrijen en zwangerschap. Mannen die seks hebben met mannen en jongeren tot 25 jaar kunnen bij ons terecht voor een gratis soa-test en/of vaccinatie tegen hepatitis B.

Bekijk dit thema

LFB Goes

LFB is een belangenorganisatie voor en door mensen met een verstandelijke beperking. Door het organiseren van thema-avonden en voorlichtingsbijeenkomsten maken wij LHBT bespreekbaar bij onze achterban, mensen met een verstandelijke beperking.

Bekijk dit thema

Discriminatie.nl Zeeland

Discriminatie.nl Zeeland (voorheen Anti Discriminatie Bureau Zeeland) is de antidiscriminatievoorziening voor alle dertien gemeenten in Zeeland: Borsele, Goes, Kapelle, Noord Beveland, Reimerswaal, Veere, Middelburg, Vlissingen, Terneuzen, Tholen, Schouwen Duiveland, Sluis en Hulst.

Bekijk dit thema
Cookie instellingen