Vrouwennetwerk Zeeland

Wij zijn een netwerk voor les(bi)sche en trans vrouwen in (en om) Zeeland: zowel voor stellen, vrouwen die op zoek zijn naar een partner of vrouwen die dat niet zijn; kortom: voor hen die op zoek zijn naar verbinding met gelijkgestemden.

Leeftijd: Vanaf ongeveer 30 jaar.

Het initiatief is echt bedoeld voor diverse leeftijdsgroepen. Dit om zoveel mogelijk vrouwen van de activiteiten te kunnen laten genieten.

Wat doen we zoal: Korte of langere wandeltochten, kop koffie/thee, hapje eten, filmhuis, cultuur, muziekquiz, poolen, picknick etc. Met ruimte voor ideeën die ontstaan. We hebben ongeveer een maandelijkse activiteit.

Bij deelname kan je je ook aansluiten bij een app-groep, zodat onderling uitwisselen en afspreken eenvoudiger wordt. Ook vind je de activiteiten op onze FB- en LinkedIn pagina. Heb je vragen aan ons dan kun je die -bij voorkeur- via de de socials kwijt.  

Kernwoorden: Integriteit, humor, menselijkheid, respect en gezelligheid in veiligheid.

Kosten: Gratis; de kosten voor koffie, lunch, entreegelden etc zijn voor eigen rekening (er is geen structurele subsidie)

Interesse? Lijkt het je leuk of ken je iemand bij wie dit past? Laat het weten via een mail aan: vrouwennetwerkzeeland@outlook.com of breng geïnteresseerde vrouwen op de hoogte.

Je krijgt dan informatie over de komende activiteit. In de komende periode zal Vrouwennetwerk Zeeland het netwerk verder opbouwen. Zo ontstaat er dan iets moois!

Hartelijke groet,

Claudia, Natasja en Ingrid

 Vrouwennetwerk Zeeland

Deel deze pagina op:


U heeft cookies geweigerd voor Google Maps. Helaas kunnen we u dan niet onze mooie sociale kaart laten zien. Wijzig uw keuze met de rode knop linksonderin uw scherm of bekijk onze sociale partners in het normale overzicht hieronder.

Vrouwennetwerk Zeeland


Thema's

Ouderen

De roze ouderen in onze samenleving zijn vaak weinig zichtbaar. Binnen de ouderenzorg en welzijnssector is weinig aandacht voor roze 50-plussers. Daarom wil het LHBT Netwerk voor deze doelgroep extra aandacht krijgen binnen.

Bekijk dit thema

Transgender

Transgender is momenteel een onderwerp dat veel in de media is. Mede dankzij het tv-programma 'Hij is een Zij' wordt duidelijk wat er allemaal komt kijken bij genderdysforie, oftewel, transgender zijn.

Bekijk dit thema
Cookie instellingen